Wordt Verwacht

 

Lassie: Een Nieuw Avontuur

JUL
31
Het is zomervakantie! Omdat de 12-jarige Flo niet gescheiden wil worden van zijn beste vriend Lassie, logeren de twee op de boerderij van Flo’s tante. Daar maken ze al snel nieuwe vrienden met tante’s pleegkinderen Cleo en Henry en haar Jack Russell Pippa. Wanneer er ineens honden uit het dorp verdwijnen, zijn er gelijk grote zorgen. Dan wordt er ingebroken in tante’s huis en wordt Pippa gestolen! Samen met de drie kinderen weet Lassie niet hoe snel ze in actie moet komen om de dieven te vangen en Pippa te redden.

It Ends With Us

AUG
7
Lily Bloom overwint een traumatische jeugd om een nieuw leven te beginnen in Boston en haar levenslange droom na te jagen om haar eigen bedrijf te openen. Een toevallige ontmoeting met de charmante neurochirurg Ryle Kincaid zorgt voor een intense band, maar terwijl de twee hevig verliefd worden, begint Lily kanten van Ryle te zien die haar doen denken aan de relatie van haar ouders. Wanneer Lily's eerste liefde, Atlas Corrigan, plotseling weer in haar leven komt, wordt haar relatie met Ryle verstoord en realiseert Lily zich dat ze op haar eigen kracht moet leren vertrouwen om een onmogelijke keuze voor haar toekomst te maken.

Pandabeer in Afrika

AUG
7
Wanneer de jonge en niet zo avontuurlijke pandabeer Ping ontdekt dat zijn beste vriendin Jielong de draak is ontvoerd, volgt hij haar helemaal vanaf Azië naar het verre Afrika. Tijdens deze reis ontdekt Ping een volledig onbekende wereld en ontmoet hij onderweg dansende struisvogels, een wijze Orang-oetang en de boze leeuw Malume. Met de hulp van zijn nieuwe vrienden – Jojo, een ondeugende aap, en Niala, een dappere maar eenzame hyena - moet Ping een manier vinden om Malume te verslaan, Jielong te bevrijden én Niala’s familie te redden. Een modern verhaal over diversiteit, tolerantie en verdraagzaamheid.

Borderlands

AUG
7
Lilith, een beruchte premiejager met een mysterieus verleden, keert met tegenzin terug naar haar thuisplaneet: Pandora. Toevallig de meest chaotische planeet in het heelal. Uitgerekend daar moet ze op zoek naar de dochter van Atlas, de grootste klootzak van het universum. Ze is niet de enige met deze missie. Een bende buitenbeentjes blijkt ook op jacht naar het meisje. Samen met dit zootje ongeregeld neemt ze het op tegen een buitenaards ras en een troep verderfelijke bandieten. Het lot van het universum blijkt in hun handen te liggen. Welkom in BORDERLANDS, betreden op eigen risico…

The Crow

AUG
21
Bill Skarsgård speelt de iconische rol van THE CROW in deze moderne herinterpretatie van de originele graphic novel van James O'Barr. Soulmates Eric Draven (Skarsgård) en Shelly Webster (FKA twigs) worden op brute wijze vermoord doordat de demonen uit haar duistere verleden hen inhalen. Als Eric de kans krijgt om zijn ware liefde te wreken door zichzelf op te offeren, gaat hij op zoek naar hun moordenaars. Hierbij zal hij de werelden van de levenden en de doden moeten doorkruisen om wraak te nemen.

Emilia Pérez

AUG
28
Rita is overgekwalificeerd en ondergewaardeerd en is advocaat bij een groot kantoor dat er meer in geïnteresseerd is criminelen te bevrijden dan ze voor de rechter te brengen.
Op een dag krijgt ze een onverwachte uitweg als kartelleider Manitas haar inhuurt om hem te helpen zich terug te trekken uit zijn bedrijf en een plan te realiseren waar hij al jaren in het geheim aan werkt: de vrouw worden waarvan hij altijd heeft gedroomd.

Beetlejuice Beetlejuice

SEP
11
Beetlejuice is terug! Na een onverwachte tragedie in de familie keren drie generaties van de familie Deetz terug naar Winter River. Lydia is nog steeds getraumatiseerd door Beetlejuice en haar leven wordt compleet op z’n kop gezet als haar opstandige tienerdochter Astrid op zolder de mysterieuze maquette van het stadje ontdekt en per ongeluk het portaal naar het hiernamaals opent. In beide werelden heerst onrust en het kan dan ook niet lang duren voordat iemand drie keer ‘Beetlejuice’ zegt en de kwelgeest terugkeert om de boel op zijn eigen unieke manier flink op stelten te zetten.

Arno: Rock 'n' Roll Godverdomme

SEP
18
Een filmportret van Oostendes plus beau Arno Hintjens, gemaakt door Kristof “DJ 4T4” Michiels, ook wel bekend van ’t Hof Van Commerce, met de steun van zijn vrienden en familie. De documentaire toont Arno zoals hij echt was: zijn humor, sociaal engagement, surrealisme en puurheid. Het leven, het verleden en de vergankelijkheid, allemaal in zijn eigen woorden, dynamisch gemonteerd in een diepgaande trip met veel, heel veel muziek. Rock’n’Roll Godverdomme!

Wolfs

SEP
18
Wereldsterren George Clooney en Brad Pitt zijn samen te zien in de komische actiefilm Wolfs. Clooney speelt een professionele 'fixer' die ingehuurd wordt om een misdrijf te verdoezelen. Als er ook een tweede fixer (Pitt) opduikt, zien de twee 'lone wolves' zich gedwongen om samen te werken. Het resultaat is een nacht die op onvoorstelbare wijze ontspoort.

Joker: Folie à Deux

OKT
2
Arthur Fleck, beter bekend als Joker, is in Arkham Asylum beland. Daar krijgt hij de psychiater Harley Quinn toegewezen. Tussen Joker en Harley Quinn ontstaat een verknipte relatie.
Vervolg op de Oscarwinnaar 'Joker' uit 2019. Joker: Folie à Deux is een actie- misdaad- drama- en musicalfilm.

De Wilde Robot

OKT
16
Het epische avontuur volgt de reis van een robot – ROZZUM-eenheid 7134, kortweg ‘Roz’ – die schipbreuk lijdt op een onbewoond eiland en moet leren zich aan te passen aan de barre omgeving, waarbij hij geleidelijk relaties opbouwt met de dieren op het eiland en de adoptant wordt en ouder van een verweesd gansje. Een krachtig verhaal over de ontdekking van het zelf, een spannend onderzoek naar de brug tussen technologie en natuur en een ontroerende verkenning van wat het betekent om te leven en verbonden te zijn met alle levende wezens.

Julie Zwijgt

OKT
16
Als grote tennisbelofte bij een prestigieuze club staat alles in Julies leven in het teken van tennis. Wanneer de coach die haar naar de top kan brengen plotseling geschorst wordt en er een onderzoek wordt gestart, worden alle spelers van de club aangemoedigd om hun verhaal te vertellen. Maar Julie beslist te zwijgen...

Het Magische Krijtje

OKT
23
In zijn boek kan de avontuurlijke Harold (Zachary Levi) alles tot leven brengen door het simpelweg te tekenen. Nadat hij is opgegroeid en uit de pagina's van zijn boek is gestapt, ontdekt Harold dat hij nog veel moet leren over het echte leven en dat zijn paars krijtje meer hilarische streken kan uithalen dan hij ooit had durven dromen. Wanneer de kracht van onbeperkte verbeelding in de verkeerde handen valt, is alle creativiteit van Harold en zijn vrienden nodig om de echte wereld én die van hemzelf te redden. 

Waarom Wettelen

OKT
23
WAAROM WETTELEN volgt een bonte groep familieleden en vrienden op de begrafenis van de net overleden Christine. Daar duiken plots de “verloren” pleegzoon Antoinne én haar notaris op, met een wilsbeschikking waarin staat dat Christine met een traditionele begrafenisstoet in Wettelen begraven wenst te worden. Tot grote verbijstering van haar man Bas (Peter Van den Begin) en kinderen, want niemand weet van het bestaan van dat dorp en waarom ze daar begraven wil worden… Tijdens de lange tocht stellen ze vast dat niemand echt wist wie Christine was en al snel worden oude intriges opgedolven. Wanneer de rustplaats eenmaal bereikt is, zijn alle familiebanden stevig door elkaar geschud.

Milano

nov
6
Alain voedt zijn dove zoon Milano alleen op en wil hem een beter leven geven dan hij zelf ooit heeft gehad. Ondanks de beste bedoelingen worden zijn onmacht en falen zichtbaar. De vader-zoonrelatie komt onder druk te staan wanneer Milano zijn biologische moeder wil ontmoeten.

Gladiator 2

nov
13
In GLADIATOR II, van de iconische regisseur Ridley Scott, gaat het epische verhaal over macht, intriges en wraak in het oude Rome verder.

Jaren geleden heeft de jonge Lucius (Paul Mescal) met eigen ogen gezien hoe zijn oom de door velen vereerde held Maximus gedood heeft. Nu is hij zelf gedwongen om te vechten in het Colosseum, nadat het gebied waar hij woont veroverd is door de tirannieke keizers die met harde hand over het Romeinse Rijk regeren. Gedreven door woede zal Lucius in zijn eigen verleden moeten duiken om de kracht en het eergevoel te vinden om Rome in oude glorie te herstellen

Vaiana 2

nov
27
Ga mee op een uitgebreide nieuwe reis met Vaiana, Maui en een gloednieuwe bemanning van onwaarschijnlijke zeevaarders. Nadat ze een onverwacht telefoontje heeft gekregen van haar reizende voorouders, moet Vaiana naar de verre zeeën van Oceanië en naar gevaarlijke, lang verloren wateren reizen voor een avontuur dat ze nog nooit eerder heeft meegemaakt.

The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim

DEC
11
Tweehonderdvijftig jaar voor de gebeurtenissen in de trilogie 'The Lord of the Rings' vond de oorlog van de Rohirrim plaats. Deze oorlog was de aanleiding om het bolwerk van Helm's Deep te laten bouwen. De legendarische Helm Hammerhand, de machtige koning van Rohan, heeft hiertoe de opdracht gegeven, ter verdediging van zijn volk. Zijn leven in een tijdperk vol bloedvergieten en zijn nalatenschap uit deze roerige tijden worden uitgelicht.

K3 en het Lied van de Zeemeermin

DEC
18
Hanne, Marthe en Julia komen vanaf 18 december 2024 naar de bioscoop met een nieuwe K3-film! K3 en Het Lied van de Zeemeermin wordt de achtste K3-film in het rijtje, maar het zal de allereerste film zijn waarin Hanne, Marthe en Julia samen te zien zijn.

Mufasa: The Lion King

DEC
18
Mufasa: The Lion King laat Rafiki de legende van Mufasa vertellen aan de jonge leeuwenwelp Kiara, dochter van Simba en Nala met Timon en Pumbaa in hun typerende rollen. Het verhaal wordt verteld in flashbacks en introduceert Mufasa als een verweesd welpje, verloren en alleen tot hij een sympathieke leeuw genaamd Taka ontmoet - de erfgenaam van een koninklijke bloedlijn. De toevallige ontmoeting zet een uitgebreide reis in gang van een buitengewone groep buitenbeentjes op zoek naar hun bestemming - hun banden zullen op de proef worden gesteld als ze samenwerken om een dreigende en dodelijke vijand te ontwijken.

Paddington in Peru

FEB
5
In dit nieuwe verhaal trekt Paddington naar Peru om er zijn geliefde tante Lucy te bezoeken, die er in een rusthuis voor gepensioneerde beren verblijft. Samen met de familie Brown gaan ze op zoek naar een mysterie dat hen op een onverwachte reis door het Amazone-regenwoud en naar de hoogste bergtoppen van Peru brengt.