Wordt Verwacht

 

Expend4bles

OKT
11
Wanneer er een samenzwering aan het licht komt die kan leiden tot een nucleair conflict, moeten onze helden in actie schieten om een Derde Wereldoorlog te vermijden. Om hun missie tot een goed einde te brengen, zullen de Expendables alle wapens nodig hebben die voorhanden zijn...

The Exorcist: Believer

OKT
11
Sinds zijn zwangere vrouw twaalf jaar geleden omkwam bij een aardbeving in Haïti, moet Victor Fielding hun dochter Angela in zijn eentje zien groot te brengen. Maar als Angela en haar vriendinnetje Katherine in het bos vermist raken en pas na drie dagen weer opduiken zonder dat ze enig idee hebben wat er met hen gebeurd is, leidt dat tot een reeks gebeurtenissen die de wanhopige Victor ertoe dwingen om de confrontatie aan te gaan met het kwaad in zijn meest angstaanjagende gedaante. Daarom zoekt hij zijn toevlucht tot de enige nog levende persoon die ooit iets dergelijks heeft meegemaakt: Chris MacNeil.

Sinterklaas en de Gestrande Stoomboot

OKT
18
Sinterklaas en zijn pieten maken zich klaar om te vertrekken met de stoomboot. Als Danspiet stiekem een papegaai meeneemt aan boord, gaat het helemaal verkeerd. Deze vrolijke vogel veroorzaakt binnen de kortste keren op alle fronten chaos. Bakpiet zit met zijn handen in het haar als de chocolade is gesmolten, Coole Piet krijgt last van rode bulten en Danspiet krijgt ruzie met haar beste vriend. Uiteindelijk gaat het zelfs zo mis dat de boot van koers raakt en vastloopt op een eiland. Zal De Club van Sinterklaas nog wel op tijd aankomen voor pakjesavond?

Killers of the Flower Moon

OKT
18
Aan het begin van de 20e eeuw bracht olie de Osage Nation grote rijkdom. Hierdoor behoorden ze plots tot de meest welgestelde volken ter wereld. De rijkdom van deze inheemse Amerikanen trok al snel de aandacht van op geld beluste blanken die manipuleerden, afpersten en zoveel mogelijk Osage-geld steelden alvorens over te gaan tot moord...

"Killers of the Flower Moon" is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en gecentreerd rond de onwaarschijnlijke romance tussen Ernest Burkhart (Leonardo DiCaprio) en Mollie Kyle (Lily Gladstone). In dit spectaculaire historische misdaaddrama lopen ware liefde en onbeschrijfelijk verraad door elkaar. De film, met Robert De Niro, Leonardo DiCaprio en Jesse Plemons in de hoofdrollen, is geregisseerd door Martin Scorsese (winnaar van de Oscar voor Beste Regie in 2007) naar een scenario dat hij samen met Eric Roth schreef, gebaseerd op de bestseller van David Grann.

Trolls 3 In Harmonie

OKT
18
Na twee films lang hechte vriendschap en eindeloos geflirt zijn Poppy en Branch nu eindelijk officieel een stelletje! Als ze dichter naar elkaar toe groeien, ontdekt Poppy dat Branch een geheim verleden heeft. Hij maakte ooit deel uit van haar favoriete boyband BroZone, samen met zijn vier broers: Floyd, John Dory, Spruce en Clay. BroZone is uit elkaar gegaan toen Branch nog jong was en sindsdien heeft Branch zijn broers niet meer gezien.
Maar als zijn bro Floyd ontvoerd wordt vanwege zijn muzikale talent door een stel gemene popster-schurken —Velvet en Veneer— gaan Branch en Poppy op een meeslepend en emotioneel avontuur. Ze proberen de broers weer bij elkaar te brengen en te voorkomen dat Floyd een erger lot te wachten staat dan vergetelheid.

Het Smelt

OKT
25
Eva groeit samen met twee jongens op in het kleine dorp Bovenmeer.
Bij het aanbreken van de puberteit bedenken de jongens wrede plannen en Eva staat voor de keuze om er al dan niet aan mee te doen. Een keuze die er eigenlijk geen is.
Dertien jaar na de snikhete zomer die volledig uit de hand liep, keert ze terug naar haar geboortedorp met een ijsblok in de koffer van haar auto om af te rekenen met haar verleden en een beklijvende boodschap achter te laten.

The Marvels

NOV
8
Captain Marvel heeft haar identiteit teruggevorderd van de tirannieke Kree en heeft wraak genomen op de Supreme Intelligence, maar door onbedoelde gevolgen draagt ​​Carol de last van een gedestabiliseerd universum. Wanneer haar taken haar naar een abnormaal wormgat sturen dat gelinkt is aan een Kree-revolutionair, raken haar krachten verstrengeld met die van Jersey City-superfan Kamala Khan, ook bekend als Ms. Marvel, en Carol's vervreemde nichtje Monica Rambeau. Het trio moet samenwerken om het universum te redden...

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

NOV
15
Vooraleer hij de tirannieke president van Panem werd, groeide Coriolanus Snow als achttienjarige op in een gezin die het hard te verduren krijgt. Hij denkt het tij te kunnen keren wanneer hij geselecteerd wordt als mentor voor de tiende editie van de Hongerspelen. Zijn euforie blijkt van korte duur wanneer hij de jonge Lucy Gray moet begeleiden. Zij is afkomstig uit het verpauperde Twaalfde District. De twee blijken het evenwel goed met elkaar te vinden.

Holly

NOV
22
De vijftienjarige Holly krijgt op een dag een visioen en laat haar school weten afwezig te zullen zijn. Wanneer een brand uitbreekt in het schoolgebouw laat het incident niemand onberoerd. Tijdens de maandenlange rouwperiode nodigt de lerares Anna Holly uit voor vrijwilligerswerk. Holly's aanwezigheid zorgt voor kalmte, hoop en gemoedsrust bij de betrokkenen. Het duurt niet lang eer men het meisje opzoekt voor haar helende energie.

Napoleon

NOV
22
Napoleon is een epische actiefilm die de opkomst en ondergang volgt van de Franse keizer Napoleon Bonaparte, gespeeld door Oscar®-winnaar Joaquin Phoenix.
Tegen een adembenemende achtergrond, georkestreerd door de legendarische regisseur Ridley Scott, traceert de film Bonaparte's meedogenloze opkomst naar de macht door het prisma van zijn verslavende en wispelturige relatie met zijn enige ware liefde, Josephine. Het toont zijn visionaire militaire en politieke tactieken in enkele van de meest dynamische gevechtsscènes ooit gefilmd.

Wish

NOV
22
In "Wish" doet Asha, een scherpzinnige idealist, een wens die zo krachtig is dat hij wordt beantwoord door een kosmische kracht - een kleine bal van grenzeloze energie genaamd Star. Samen gaan Asha en Star de confrontatie aan met een geduchte vijand - de heerser van Rosas, Koning Magnifico - om haar gemeenschap te redden. Zo wil ze bewijzen dat er wonderlijke dingen kunnen gebeuren wanneer de wil van één moedig mens zich verbindt met de magie van de sterren.

Vogelvlucht

DEC
6
Het leven van de familie Mallard is een beetje een sleur geworden. Vader Mack houdt zijn gezin graag veilig en vindt het prima om de rest van hun leven in hun vijver in New England rond te blijven spartelen, maar moeder Pam wil weleens wat anders en wil hun kinderen —tienerzoon Dax en eendenkuiken Gwen— graag meer van de wereld laten zien. Nadat een gezin trekvogels in hun vijver neerstrijkt vol spannende verhalen over verre oorden lukt het Pam om Mack over te halen om op een familievakantie te gaan via New York City naar het tropische Jamaica. Als de Mallards naar het zuiden trekken voor de winter, loopt hun zorgvuldig geplande reis al gauw in de soep. Door de ervaring verbreden ze wel hun horizon, leren ze nieuwe vrienden kennen en bereiken ze meer dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. En tegelijkertijd leren ze meer over elkaar—en zichzelf—dan ze zich hadden kunnen voorstellen.

J'Aime La Vie

DEC
13
Mira is een jonge alleenstaande moeder, altijd positief en boordevol energie.  Ze heeft een fijne job als thuisverpleegster, hechte vrienden en een goede relatie met haar jongste broer. Maar dan krijgt ze nieuws dan inslaat als een bom. Mira besluit om het contact met haar oudste broer te herstellen in een poging het gezin dat er nooit echt één was te herenigen. En zo trekt deze niet-alledaagse, en op zijn zachtst gezegd kleurrijke familie voor een weekend naar de Ardennen. Mira wacht een uitdaging om de familiebanden aan te halen … ‘J’aime la vie’ is een film over hechten en loslaten, én over liefde …, véél liefde.

Wonka

DEC
13
Gebaseerd op het buitengewone personage in het middelpunt van Charlie en de chocoladefabriek, Roald Dahl’s meest iconische kinderboek en een van de best verkochte kinderboeken aller tijden, vertelt Wonka het wonderlijke verhaal van hoe ‘s werelds grootste uitvinder, goochelaar en chocolatier werd de geliefde Willy Wonka die we vandaag kennen.

Aquaman and the Lost Kingdom

DEC
20
Nadat het Black Manta eerder niet is gelukt om Aquaman te verslaan, is hij nog steeds vastbesloten om zijn vaders dood te wreken en Aquaman voorgoed uit te schakelen. Dit keer is Black Manta sterker dan ooit tevoren, want hij heeft de mythische Zwarte Drietand, waarin een oude, kwaadaardige kracht schuilt. Om hem te verslaan keert Aquaman zich tot zijn broer Orm, de voormalige koning van Atlantis die opgesloten zit. Ze moeten zich over hun meningsverschillen heen zetten om samen hun koninkrijk, Aquamans familie en de wereld te redden die ten onder dreigt te gaan.

Bob Marley - One Love

FEB
14
BOB MARLEY: ONE LOVE viert het leven en de muziek van een icoon die generaties inspireerde met zijn boodschap van liefde en eenheid.
Ontdek voor het eerst op het grote scherm het krachtige verhaal van Bob Marley over het overwinnen van tegenspoed en de reis achter zijn revolutionaire muziek.
Geproduceerd in samenwerking met de familie Marley, met Kingsley Ben-Adir als de legendarische muzikant en Lashana Lynch als zijn vrouw Rita.

Dune: Part Two

MRT
13
Dit vervolg op Dune verkent de mythische reis van Paul Atreides wanneer hij zich verenigt met Chani en de Fremen terwijl hij zijn wraak plant tegen de samenzweerders die zijn familie hebben vernietigd. Geconfronteerd met een keuze tussen de liefde van zijn leven en het lot van het bekende universum, probeert hij een verschrikkelijke toekomst te voorkomen die alleen hij kan voorspellen.

Snow White

MRT
20
Een jaloerse koningin probeert haar mooie stiefdochter Snow White kwijt te raken. Ze huurt een jager in om haar te vermoorden, maar hij kan het niet over z'n hart verkrijgen om haar ook echt te doden. Ze besluit te schuilen bij zeven dwergen in hun huis in de bossen. De koningin neemt hier geen genoegen mee en probeert haar stiefdochter alsnog om te brengen.

Deadpool 3

MEI
3
Terwijl Wolverine van zijn wonden probeert te genezen, komt hij een tijdreizende Deadpool tegen die vrienden met hem wil worden. Samen moeten ze een team worden en een gezamenlijke vijand tegengaan.

Binnenstebuiten 2 / Inside Out 2

JUN
12
Het vervolg op de hit Binnenstebuiten waarin we nu de tienerjaren van Riley volgen terwijl ze door de puberteit gaat.

Mufasa: The Lion King

JUL
3
Mufasa: The Lion King is een prequel die het verhaal vertelt hoe Mufasa de koning werd waar velen naar opkeken, zoals zijn zoon Simba...