Wordt Verwacht

 

The Super Mario Bros. Movie

APR
5
The Super Mario Bros Movie draait om twee Italiaanse broers, Mario en Luigi, die bekend staan om hun loodgieterscarrière in Brooklyn, New York. Wanneer ze op een dag onverwacht in het kleurrijke Mushroom Kingdom belandden, leren ze al snel dat een machtshongerige villain genaamd Bowser de wereld wil overnemen. Alleen door de handen in elkaar te slaan met alle omringende koninkrijken en diens leiders, waaronder Prinses Peach van het Mushroom Kingdom, hebben de broers een kans om de wereld te redden.

Baghdad Messi

APR
12
De getalenteerde Hamoudi (11) leeft voor voetbal en zijn grootste droom is om op een dag net zo goed te zijn als zijn voetbalheld Messi. Wanneer Hamoudi op een dag betrokken raakt bij een gruwelijke zelfmoordaanslag wordt hij zwaargewond wakker in het ziekenhuis. Terwijl zijn ouders er alles aan doen om het gezin in veiligheid te brengen, vecht Hamoudi om zijn droom alsnog te kunnen bereiken.

‘Baghdad Messi’ is de nieuwste film van gelauwerd Belgisch-Koerdisch regisseur Sahim Omar Kalifa (’Zagros’), gebaseerd op zijn persoonlijke ervaringen. De gelijknamige kortfilm won 60 internationale awards en werd in 2015 geselecteerd voor de Academy Awards.

Aurora's Sunrise

APR
26
Deze aangrijpende animatiedocumentaire vertelt het onvergetelijke verhaal van Aurora Mardiganian, die als overlever van de Armeense genocide vlucht naar Amerika en wereldberoemd wordt als hoofdrolspeler in Hollywoodfilm Auctions of Souls, gebaseerd op haar leven.

Guardians of the Galaxy Volume 3

MEI
3
Peter Quill is nog steeds aan het bekomen van het verlies van Gamora. Samen met zijn team moet hij het universum zien te verdedigen op een gevaarlijke missie. Wanneer deze niet succesvol blijkt, kan dit het einde betekenen van 'the Guardians'.

Fast X

MEI
17
Tijdens vele missies en tegen onmogelijke verwachtingen in, zijn Dom Toretto (Vin Diesel) en zijn familie elke vijand op hun pad te slim af geweest. Nu worden ze geconfronteerd met de meest dodelijke tegenstander ooit: Een angstaanjagende dreiging uit de schaduwen van het verleden die gedreven wordt door bloedwraak, en die vastbesloten is deze familie te vernietigen en alles en iedereen waar Dom van houdt, voor altijd te vernietigen.
In Fast Five uit 2011 schakelden Dom en zijn team de Braziliaanse drugskoning Hernan Reyes uit en onthoofden zijn imperium op een brug in Rio De Janeiro. Wat ze niet wisten was dat de zoon van Reyes, Dante (Aquaman's Jason Momoa), getuige was van dit alles en de laatste 12 jaar een plan heeft beraamd om Dom de ultieme prijs te laten betalen.
Dante's plot zal Dom's familie verdelen van Los Angeles tot de catacomben van Rome, van Brazilië tot Londen en van Portugal tot Antarctica. Nieuwe bondgenoten zullen worden gesmeed en oude vijanden zullen weer opduiken. Maar alles verandert wanneer Dom ontdekt dat zijn eigen 8-jarige zoon (Leo Abelo Perry, Black-ish) het ultieme doelwit is van Dante's wraak.

The Little Mermaid

MEI
24
Ariel, een mooie en pittige jonge zeemeermin, houdt van avontuur. Als jongste en meest rebelse dochter van koning Triton, droomt ze ervan de mensenwereld te ontdekken. Tijdens een bezoek aan de oppervlakte wordt ze verliefd op de knappe prins Eric. Hoewel het voor zeemeerminnen verboden is om in contact te komen met mensen, volgt Ariel haar hart. Ze sluit een deal met de kwade zeeheks Ursula die haar de kans biedt om te proeven van het leven op het land. Maar daardoor komt haar leven - en de kroon van haar vader - in gevaar.

Elemental

JUN
14
Vonken vliegen in het rond in Element City, waar vuur-, water-, land- & luchtbewoners samenwonen en Ember, een stoere en vurige jonge vrouw, en Wade, een leuke, sappige go-with-the-flow-man, elkaar ontmoeten op de metro. Als dat maar goed komt, gezien water & vuur normaal niet de beste vriendjes zijn…

The Flash

JUN
14
Barry 'The Flash' Allen gaat terug in de tijd om de moord op zijn moeder te stoppen, met grote gevolgen voor alle tijdlijnen en universums...

Indiana Jones and the Dial of Destiny

JUN
28
In 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' kruipt Harrison Ford een laatste keer terug in de huid van de iconische archeoloog/avonturier.

Ladybug & Cat Noir

JUL
5
Wanneer een onverwachte schurk Parijs in gevaar brengt met zwarte magie, verandert de onhandige tiener Marinette in superheld Ladybug. Op zoek naar balans tussen haar nieuwe krachten en school, bundelt ze haar krachten met de charmante Cat Noir. Marinette heeft niet door dat achter het masker Adrien schuilgaat, haar verlegen klasgenoot waar ze een oogje op heeft...

Mission Impossible: Dead Reckoning Part One

JUL
12
Hoofdpersonage Ethan Hunt is terug. De dagen dat hij streed voor het algemeen belang lijken nu voorbij. Daarnaast dient hij een kant te kiezen met betrekking tot de internationale spionage. Een kans om te bepalen wat wel of niet waar is, wat goed is of fout...

Barbie

JUL
19
'Barbie' volgt een van de poppen die in Barbieland woont. Ze wordt van school gestuurd omdat ze niet perfect genoeg is. Ze besluit vervolgens om op avontuur te gaan in de echte wereld.

Oppenheimer

JUL
19
De wetenschapper J. Robert Oppenheimer leidt het zeer geheime Manhattanproject. Onder meer de Hongaarse wetenschapper Edward Teller, die de waterstofbom uitvindt, werkt eraan mee. Oppenheimer is getrouwd met Katherine, maar heeft een affaire met Jean Tatlock, een lid van de Communistische Partij. De overheid acht haar gevaarlijk voor de belangen van de Amerikaanse veiligheid. Oppenheimer is uiteindelijk verantwoordelijk voor de uitvinding van de atoombom.

Gran Turismo

AUG
9
Het ware verhaal van Jann Mardenborough. Deze jonge Engelsman heeft altijd een passie voor autorijden gehad. Van karten, dat te duur was geworden, stapte hij over op zijn Playstation om Gran Turismo te spelen. Vervolgens schreef hij zich in voor de GT Academy, die hij won. Dankzij deze overwinning kan hij in een echte racewagen rijden. En hij deed het goed genoeg om drie keer mee te doen aan de 24 uur van Le Mans...

Paw Patrol: The Mighty Movie

OKT
11
Wanneer een magische meteoor neerstort in Adventure City, geeft dit de PAW Patrol-pups superkrachten en verandert ze in MIGHTY PUPS! Voor Skye, het kleinste lid van het team, zijn haar nieuwe krachten een droom die uitkomt. Maar de zaken nemen een slechte wending wanneer puppy-aartsrivaal Humdinger uit de gevangenis ontsnapt en samenwerkt met een gekke wetenschapper om superkrachten van de twee schurken te stelen. Nu het lot van Adventure City op het spel staat, moeten de Mighty Pups de Super Villains stoppen voordat het te laat is en Skye moet leren dat zelfs de kleinste pup een verschil kan maken.

Het Smelt

OKT
25
Eva groeit samen met twee jongens op in het kleine dorp Bovenmeer. Bij het aanbreken van de puberteit bedenken de jongens wrede plannen en Eva staat voor de keuze om er al dan niet aan mee te doen. Een keuze die er eigenlijk geen is. Dertien jaar na de uit de hand gelopen zomer keert Eva terug naar haar geboortedorp met een blok ijs in de kofferbak. Ze wil afrekenen met haar verleden.

The Marvels

NOV
8
Captain Marvel heeft haar identiteit teruggevorderd van de tirannieke Kree en heeft wraak genomen op de Supreme Intelligence, maar door onbedoelde gevolgen draagt ​​Carol de last van een gedestabiliseerd universum. Wanneer haar taken haar naar een abnormaal wormgat sturen dat gelinkt is aan een Kree-revolutionair, raken haar krachten verstrengeld met die van Jersey City-superfan Kamala Khan, ook bekend als Ms. Marvel, en Carol's vervreemde nichtje Monica Rambeau. Het trio moet samenwerken om het universum te redden...