Wordt Verwacht

 

Challengers

MEI
1
Tashi Duncan is een voormalige, talentvolle tennisster die coach is geworden. Ze is een sterke vrouw die zowel op als buiten de tennisbaan haar mannetje staat en getrouwd is met Art, een tenniskampioen die bezig is aan een wat mindere periode. Tashi's pogingen haar man er weer bovenop te krijgen nemen een verrassende wending wanneer hij het moet opnemen tegen de uitgerangeerde Patrick, zijn voormalige beste vriend en de ex van Tashi. Als zaken uit hun verleden er dan toe leiden dat de spanningen hoog oplopen, wordt Tashi gedwongen zich af te vragen welke prijs er voor de winst zal moeten worden betaald.

Luca

MEI
1
“Luca” speelt zich af in een klein stadje aan de Italiaanse Rivièra en gaat over een jongen die een onvergetelijke zomer beleeft, met heel veel gelato en pasta en eindeloze ritjes op de scooter. Luca deelt zijn avonturen met zijn nieuwe beste vriend Alberto, maar hun plezier wordt bedreigd door een groot geheim: ze zijn namelijk zeemonsters uit een andere wereld, onder het wateroppervlak.

The Dead Don't Hurt

MEI
1
Het westen van Amerika in de jaren 1860. Nadat ze de Deense immigrant Holger Olsen heeft ontmoet, stemt Vivienne Le Coudy, een sterke, vrijgevochten jonge vrouw, erin toe om hem te vergezellen naar Nevada om daar met hem samen te leven. Maar wanneer de Burgeroorlog uitbreekt, besluit Olsen in dienst te gaan en staat Vivienne er alleen voor. Ze moet nu opboksen tegen Rudolph Schiller, de corrupte burgemeester van de stad, en Alfred Jeffries, een grootgrondbezitter wiens zoon brutaal en onvoorspelbaar is.
  

Blue & Co - Originele én Vlaamse versie

MEI
8
BLUE & CO, van schrijver en regisseur John Krasinski, is een film over een meisje dat erachter komt dat ze iedereens denkbeeldige vriendjes kan zien. Wat zal zij met deze superkracht doen? Het wordt een magisch avontuur waarin ze probeert om de vergeten fantasievriendjes weer samen te brengen met hun kinderen.
In BLUE & CO zijn Ryan Reynolds, John Krasinski, Cailey Fleming en Fiona Shaw te zien. Daarnaast spreken onder anderen Phoebe Waller-Bridge, Louis Gossett Jr. en Steve Carell de stemmen in van de prachtige en unieke wezens die de rijke fantasie van kinderen weerspiegelen.

Kingdom of the Planet of the Apes

MEI
8
De apen zijn de dominante levensvorm geworden op aarde en leven in harmonie. De mensheid heeft zich teruggetrokken in de schaduw. Terwijl de machtshongerige en tirannieke Proximus Caesar beetje bij beetje zijn keizerrijk uitbouwt, begint een jonge chimpansee aan een reis. Die tocht zal alles wat hij wist over het verleden in vraag stellen en hem dwingen om keuzes te maken die de toekomst van zowel de apen als de mensen zullen bepalen.

Furiosa

MEI
22
Toen de wereld ten einde kwam, werd de jonge Furiosa ontvoerd van 'The Green Place of Many Mothers' en viel in de handen van een bikergang, geleid door Dementus. Tijdens hun zwerftochten door 'The Wasteland' komen ze uit bij de Citadel van Immortan Joe. Terwijl de twee tirannen vechten voor heerschappij moet Furiosa deze harde wereld zien te overleven, terwijl ze probeert weer thuis te komen.

Bad Boys: Ride or Die

JUN
5
Deze zomer zijn 's werelds favoriete Bad Boys terug met hun iconische mix van adembenemende actie en schandalige komedie, maar deze keer met een twist: Miami's besten zijn nu op de vlucht.
Geregisseerd door Adil El Arbi en Bilall Fallah.

Binnenstebuiten 2 / Inside Out 2

JUN
19
Plezier, Verdriet, Angst en Afkeer runnen al heel lang een succesvolle operatie in het Hoofdkwartier, de commandoruimte in het hoofd van tiener Riley. De groep krijgt te maken met een plotselinge ontmanteling van hun werkplek om plaats te maken voor iets totaal onverwachts: nieuwe emoties. Ze weten niet goed hoe ze zich moeten voelen als Ongerustheid opduikt. En het lijkt erop dat zij niet de enige is.

Verschrikkelijke Ikke 4

JUL
3
De voormalige slechterik Gru en zijn geliefde Lucy verwelkomen een nieuw lid in de familie: de kleine Gru Junior. Terwijl hij gekweld wordt door zijn nieuwe baby, krijgt Gru te maken met een nieuwe aartsvijand. Dat zijn Maxime Le Mal en diens vriendin Valentina. Door de schurken wordt Gru gedwongen om met zijn familie op de vlucht te slaan.

To The Moon

JUL
10
Scarlett Johansson en Channing Tatum spelen de sterren van de hemel in TO THE MOON, een scherpzinnig, stijlvol komisch drama dat zich afspeelt rondom NASA’s historische maanlanding.
Marketing-wonderkind Kelly Jones (Johansson) wordt ingeschakeld om NASA’s imago op te krikken en daarbij maakt ze het Cole Davis (Tatum), die de leiding heeft over de maanmissie, flink lastig, waardoor de spanningen hoog oplopen.
Als de president besluit dat de missie hoe dan ook moet lukken, moet Jones als back-up een in scène gezette maanlanding filmen. En dan kan het aftellen pas echt beginnen…

Garfield

JUL
17
De wereldberoemde typische binnenkat die een hekel heeft aan maandagen en dol is op lasagne, waagt zich buiten de deur voor een wild avontuur! 
Als zijn vader, de sjofele straatkat Vic, onverwachts opduikt, worden Garfield en zijn vriend hond Odie gedwongen hun luizenleventje achter zich te laten en met Vic mee te gaan voor een razend grappige, risicovolle roofoverval.

Deadpool & Wolverine

JUL
24
Leden van de bureaucratische organisatie, de 'Time Variance Authority', weten de verblijfplaats van Wade Wilson te traceren en brengen hem vervolgens een bezoek. Daarbij doen ze een beroep op Wade, waarmee hij zich onder de helden binnen het multiversum kan scharen. Het lot van de Marvel Cinematic Universe wordt daarmee in handen van de onverantwoordelijke Deadpool gelegd.

Beetlejuice Beetlejuice

SEP
11
Sequel op de film Beetlejuice uit 1988. Beetlejuice komt terug uit de 'afterlife' en wordt de held van dit verhaal.

Joker: Folie à Deux

OKT
2
Vervolg op de Oscarwinnaar 'Joker' uit 2019. Joker: Folie à Deux is een actie- misdaad- drama- en musicalfilm.

Gladiator 2

nov
20
Lucius, de zoon van de grote liefde van Maximus Lucilla, is van slag als hij hoort van de dood van Maximus. Hij is van plan daar iets aan te doen...
Van Ridley Scott met Pedro Pascal & Denzel Washington.

Vaiana 2

nov
27
Ga mee op een uitgebreide nieuwe reis met Vaiana, Maui en een gloednieuwe bemanning van onwaarschijnlijke zeevaarders. Nadat ze een onverwacht telefoontje heeft gekregen van haar reizende voorouders, moet Vaiana naar de verre zeeën van Oceanië en naar gevaarlijke, lang verloren wateren reizen voor een avontuur dat ze nog nooit eerder heeft meegemaakt.

The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim

DEC
11
Tweehonderdvijftig jaar voor de gebeurtenissen in de trilogie 'The Lord of the Rings' vond de oorlog van de Rohirrim plaats. Deze oorlog was de aanleiding om het bolwerk van Helm's Deep te laten bouwen. De legendarische Helm Hammerhand, de machtige koning van Rohan, heeft hiertoe de opdracht gegeven, ter verdediging van zijn volk. Zijn leven in een tijdperk vol bloedvergieten en zijn nalatenschap uit deze roerige tijden worden uitgelicht.

Mufasa: The Lion King

DEC
18
Mufasa: The Lion King is een prequel die het verhaal vertelt hoe Mufasa de koning werd waar velen naar opkeken, zoals zijn zoon Simba...