Wordt Verwacht

 

Avatar: The Way of Water

DEC
14
Meer dan een decennium na de gebeurtenissen van de eerste film, vertelt Avatar: The Way of Water het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen), de problemen die hen volgen, de moeite die ze doen om elkaar veilig te houden, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven en de tragedies die ze doorstaan.

De Acht Bergen

DEC
14
De Acht Bergen is het verhaal van de vriendschap tussen Pietro en Bruno, een jongen uit de stad en één uit de bergen. Ze sluiten vriendschap als ze elf zijn, met een vergeten stukje Alpen als koninkrijk. De kinderen worden mannen, hun levens strekken zich uit. Ze verliezen elkaar en vinden elkaar terug. Terwijl Bruno trouw blijft aan zijn berg, zwerft Pietro door de wereld. Een tocht in liefde en eenzaamheid, langs afkomst en bestemming, over vriendschap, leven en dood heen. Naar de roman « Le otto montagne » van Paolo Cognetti.

De Buurtpolitie: De Perfecte Overval

DEC
14
De commissaris bereidt een spectaculaire teambuilding voor om het jaareinde te vieren: het korps moet zelf een in scène gezette bankoverval plegen. Zo leren ze denken als criminelen, moeten ze samenwerken, én zullen ze veel plezier hebben. Maar niks gaat zoals gepland. Om de tuin geleid door een malafide coach, pleegt het korps zonder het te weten een échte overval. Van zodra Vince, Emma, Hugo en co de waarheid ontdekken, gaan ze zo snel mogelijk aan het werk om de fouten weer recht te zetten. Het wordt een strijd tegen de tijd…

De Notenkraker en de Toverfluit

DEC
14
In dit magische animatieavontuur voor jong en oud vraagt de ongelukkige Marie op oudjaarsavond om een wonder. Terwijl zij zingt over haar zorgeloze leven van vroeger komt haar speelgoed tot leven en transformeert zij tot dezelfde grootte. De onaantrekkelijke Notenkrakerpop verandert in de betoverde Prins Georg. Samen met hun vrienden reizen ze naar het sprankelende Bloemenland om de toverfluit te vinden en de wereld te bevrijden van de kwaadaardige rattenkoningin Charlotte.

Babylon

JAN
18
BABYLON, geregisseerd door Damien Chazelle, is een origineel epos dat zich afspeelt in het Los Angeles van 1920 onder leiding van Brad Pitt, Margot Robbie en Diego Calva, met een ensemble cast waaronder Jovan Adepo, Li Jun Li en Jean Smart.
Het is een verhaal van buitensporige ambitie en excessieve uitspattingen, en volgt de opkomst en ondergang van meerdere personages in een tijdperk van ongeremde decadentie en corruptie in het vroege Hollywood.

Magic Mike's Last Dance

FEB
8
Een zakendeal mislukte waardoor Mike blut is en geld moet verdienen als barman in Florida. Daar leert hij een rijke socialite kennen, gespeeld door Salma Hayek, die even van alles wil wegvluchten. De twee worden verliefd en nadat Mike zijn danskunstjes bovenhaalt bij haar, krijgt ze het geweldige idee om samen een show op te zetten in een beroemd theater in Londen. ‘Mensen zijn verdoofd en afwezig. We gaan ze wakker schudden met een overweldigende golf van passie’, aldus Salma’s personage. Een kans die Mike uiteraard niet kan laten liggen, maar om aan haar verwachtingen te voldoen, zal hij alles uit de kast moeten halen.

The Chapel

FEB
8
The Chapel’ vertelt het verhaal van de tweeëntwintigjarige virtuoze pianiste Jennifer Rogers die deelneemt aan de wereldberoemde Koningin Elisabethwedstrijd. Tijdens de wedstrijd worden de twaalf finalisten zeven dagen lang afgezonderd in de 'Muziekkapel', zonder enig contact met de buitenwereld. De film volgt Jennifer, die lijdt aan de stress van de competitie en het sociaal isolement en volledig de pedalen kwijt raakt.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

FEB
15
Nadat Scott Lang samen met de Avengers de wereld heeft gered van Thanos, besluit hij zijn persoonlijke verhaal uit te doeken te doen in een boek dat hem ongekende roem brengt. De faam drijft hem echter steeds verder weg van zijn dochter Cassie en de rest van zijn gezin. Maar dan gebeurt er een bizar ongeluk waardoor het gezin wordt opgeslokt in een andere dimensie.

Bim

FEB
15
BIM volgt het buitengewone verhaal van drie onschuldige paasklokken, Bim, Bommel en Pi, die op een gevaarlijke reis vertrekken om het magische elixer te verzamelen dat onmisbaar is om het winterseizoen af te sluiten. Door het elixir word je als klok ijzersterk, maar de reis verloopt met ups en downs. Bim is misschien nog niet de snelste of sterkste klok maar al gauw blijkt dat hij heel creatief is. Zo groeit de vriendschap tussen de klokken tijdens dit bijzonder avontuur op weg naar Rome…

Mummies

FEB
15
In een verborgen stad onder de grond in Egypte leven mummies. Door een keizerlijk mandaat moet prinses Nefer trouwen met Thut, een voormalige wagenmenner. Thut moet binnen zeven dagen met Nefer trouwen en de koninklijke ring die de farao hem heeft gegeven ongeschonden naar de bruiloft brengen. Op het aardoppervlak voert Lord Silvester Carnaby ondertussen een archeologische expeditie uit en vindt de trouwring. Thut moet nu naar de mensenwereld om hem terug te halen. Hij wordt vergezeld door Nefer, Sekhem, zijn twaalfjarige broer, en diens krokodillen huisdier. Samen beleven ze een groot avontuur in het moderne Londen.

The Fabelmans

FEB
22
De kleine Sammy Fabelman groeit op in Arizona in de jonge jaren na het einde van de Tweede Wereldoorlog. Reeds in zijn kindertijd heeft hij een grote passie gevonden in de cinema en maakt hij films met zijn vrienden. Hij voelt zich hierin gesteund door zijn moeder, een bedreven pianiste. Zijn vader is informaticus wiens collega Benny de rol van oom voor Sammy en zijn zussen op zich neemt. Deze familiedynamiek leidt uiteindelijk tot spanningen die doorsijpelen in de audiovisuele creaties van Sammy.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

MRT
1
Een knappe dief en een groep onwaarschijnlijke avonturiers beginnen aan een epische overval om een verloren relikwie terug te vinden. Maar het gaat goed fout wanneer ze de toorn van enkele wraakzuchtige mensen over zich heen krijgen.
Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves brengt de rijke wereld van de legendarische role-playing game naar het witte doek in een hilarisch avontuur boordevol actie.

A Man Called Otto

MRT
1
Het verhaal is gebaseerd op de roman van Frederik Backman en een originele Zweedse verfilming uit 2017. Het vertelt over een knorrige weduwnaar die het gevoel heeft dat hij niets meer heeft om voor te leven, maar verandert door een vriendschap met zijn nieuwe buren.

Shazam! Fury Of The Gods

MRT
22
"Shazam! Fury of the Gods" is het vervolg op "Shazam!" uit 2019 De film gaat weer verder met de jonge Billy Batson terwijl hij als tiener - en ongelooflijk krachtige superheld - door het leven navigeert.

The Super Mario Bros. Movie

MRT
22
Illumination en Nintendo brengen een nieuwe animatiefilm uit gebaseerd op de wereld van Super Mario Bros.

Guardians of the Galaxy Volume 3

MEI
3
Peter Quill is nog steeds aan het bekomen van het verlies van Gamora. Samen met zijn team moet hij het universum zien te verdedigen op een gevaarlijke missie. Wanneer deze niet succesvol blijkt, kan dit het einde betekenen van 'the Guardians'.

The Little Mermaid

MEI
24
De zeemeermin Ariel is de jongste dochter van koning Triton die over het onderwaterrijk heerst. Gefascineerd door de mensenwereld weet Ariel op een dag een prins te redden van verdrinking. Ze wordt verliefd en is vastbesloten hem beter te leren kennen. Dit zorgt voor spanningen met haar vader. De zeeheks Ursula beraamt intussen een sluw plan.

Indiana Jones and the Dial of Destiny

JUN
28
In 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' kruipt Harrison Ford een laatste keer terug in de huid van de iconische archeoloog/avonturier.

Het Smelt

'23
?
Vele jaren na een snikhete zomer die volledig uit de hand liep, keert Eva terug naar haar geboortedorp om af te rekenen met haar verleden om een beklijvende boodschap achter te laten.