Programma Cinema Albert

Programma
van 24/09 tot 30/09

Vr.
24/09

Zat.
25/09

Zon.
26/09

Ma.
27/09

Di.
28/09

Wo.
29/09

Do.
30/09

Dune

20u00 19u30 19u00 20u00   20u00  

No Time To Die

            19u30
20u00

De Magische Poort vv

    14u00        

Rookie

20u00   19u00        

Shang-Chi

  19u30 16u00        

After We Fell

    16u00        

Paw Patrol vv

    14u00        

Benedetta

      20u00   20u00  

Supernova

        20u00    

De Boss Baby 2 vv

             

Tout s'Est Bien Passé

        20u00    
vv = Vlaamse Versie (Nederlands gesproken) ; ov = Originele Versie (Originele taal gesproken, Nederlands ondertiteld)

Dune (Sci-fi Actie van Denis Villeneuve met Timothée Chalamet, 2 u 30)
"Dune" vertelt het mythische en emotionele heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Intussen wordt er door kwaadaardige mogendheden hevig gestreden om de kostbare grondstof van de planeet, een stof die alleen daar te winnen is en in staat is het menselijk vermogen te vergroten. Alleen degenen die hun angst weten te overwinnen zullen overleven.

Rookie (Drama met Matteo Simoni en Veerle Baetens, 1 u 35)
Het verhaal van Nicky, een jonge ambitieuze en zelfverzekerde motorrijder pur sang. Elke race zet hij zijn leven op het spel, niet voor geld maar voor de kicks, het respect en de roem. Zijn wereld stort onverwachts in wanneer hij door een ongeval nooit meer zal kunnen racen. Hij slaagt er niet in dit nieuwe leven te aanvaarden en zoekt steun om een frisse start te nemen bij zijn schoonzus Vero en haar zoon Charlie. Maar de roep van adrenaline en kicks steekt al snel weer de kop op. Via zijn neefje Charlie probeert Nicky zijn droom alsnog te beleven. Het wordt al gauw duidelijk dat Charlie niet uit hetzelfde hout gesneden is.

Benedetta
(Historisch drama van Paul Verhoeven met Charlotte Rampling, 2 u 05)

De jonge Benedetta leidt een godsvruchtig leven in het klooster van Pescia. Wanneer ze beweert dat ze Jezus kan zien en zich bovendien laat verleiden door een novice, staat de kloostergemeenschap in rep en roer. Zijn haar visioenen echt of houdt Benedetta iedereen voor de gek? Terwijl buiten de kloostermuren de pest genadeloos toeslaat, bereikt het machtsspel tussen haar voor – en tegenstanders ongekende hoogtes….

Tout s’est bien passé (Drama van François Ozon met Sophie Marceau en Charlotte Rampling, 1 u 50)
De vader van Emmanuelle ligt op 85-jarige leeftijd in het ziekenhuis na een beroerte. Wanneer hij ontwaakt, lichtjes verlamd en afhankelijk, vraagt deze man, nieuwsgierig naar alles en gepassioneerd door het leven, aan zijn dochter om hem te helpen sterven.
 
Supernova (Drama met Colin Firth en Stanley Tucci, 1 u 30)
Sam en Tusker zijn al 20 jaar samen en trekken in een camper door Engeland. Ze bezoeken familie, vrienden en plaatsen uit hun verleden, maar het is geen gewone vakantie. Deze tijd die ze samen hebben, is het belangrijkste in hun leven geworden. Tusker’s dementie is de laatste jaren erger geworden en de reis door het verleden moet ruimte maken voor een onzekere toekomst. Geheimen worden onthuld, plannen vallen in duigen en hun liefde biedt geen vanzelfsprekende oplossing meer. Ze moeten zich afvragen wat het betekent lief te hebben in de schaduw van een ingrijpende ziekte.