Programma

Volg ons:Volg ons op instagram Volg ons op facebook
Reserveren is niet mogelijk!
(behalve voor sommige events)


van 23/03 t.e.m. 29/03 Do.
23/03
Vr.
24/03
Zat.
25/03
Zon.
26/03
Ma.
27/03
Di.
28/03
Wo.
29/03
Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves Ladies'


Night
  20u00 15u45     20u00
Aller / Retour 20u00   15u30 20u00 14u30  
Shazam! Fury of the Gods   20u00        
Godland       20u00 20u00  
The Whale         20u00  
Close 20u00          
Mummies vv     14u00      
Superkat Maurice vv           14u00
Mavka vv           14u00
Bim vv     14u00      
The Lost King           20u00
De Acht Bergen         14u30  

vv = Vlaamse Versie (Nederlands gesproken) ; ov = Originele Versie (originele taal gesproken, Nederlands ondertiteld)


Dungeons & Dragons
Honor Among Thieveszat. zon. wo.
25/03 26/03 29/03
20u00 15u45 20u00
Een charmante dief en een bende avonturiers wagen zich aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen. Maar als ze de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen, loopt alles gigantisch uit de hand. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves brengt de veelzijdige wereld en de speelsheid van de legendarische roleplaying game naar het witte doek in een spannend avontuur vol actie en humor.
Regie: John Francis Daley, Jonathan Goldstein
Met: Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Hugh Grant, ...
Actie Avontuur - 2 u 05
Meer Info: IMDb

Aller/Retour


vr. zon. ma. di.
24/03 26/03 27/03 28/03
20u00 15u30 20u00 14u30
Ervaren vrachtwagenchauffeur Erika is met haar trouwe vierwieler onderweg naar Bordeaux. Tijdens een tussenstop in Parijs schrikt ze zich een hoedje wanneer ze ontdekt dat een man zich verschuilt in haar vrachtwagen: de Afrikaanse Idy wilde meeliften over de grens. Door de bemoeizucht van een derde partij escaleert de situatie en krijgt Idy rake klappen. Erika kan niet anders dan hem terug mee aan boord nemen om zijn leven te redden. Al snel blijken de twee volslagen vreemden meer gemeen te hebben dan elk van hen ooit had kunnen vermoeden.
Regie: Dorothée Van Den Berghe
Met: Ruth Beeckmans, Sebastien Dewaele, Welket Bungué, ...
Drama - 1 u 20
Meer Info: IMDb

The Whale


di. do.
28/03 30/03
20u00 20u00
Oscar Beste Acteur!

Charlie leeft teruggetrokken en geeft Engelse les online. Hij heeft ernstig overgewicht en lijkt alles in zijn leven te zijn kwijt geraakt. Toch probeert Charlie, vol hoop, het contact met zijn 17-jarige dochter Ellie te herstellen. Maar die neemt het hem kwalijk dat hij zijn gezin in de steek heeft gelaten. Langzaamaan ontdekken we hoe Charlie de man geworden is die we zien, en hoe hij hoopt toch een vader voor Ellie te kunnen zijn.
Regie: Darren Aronofsky
Met: Brendan Fraser, Sadie Sink, Hong Chau, ...
Drama - 1 u 55
Meer Info: IMDb

Close


vr.
24/03
20u00
Leo en Remi, 13, zijn vrienden sinds altijd. Tot een ondenkbare gebeurtenis hen uit elkaar drijft. Vol onbegrip zoekt Leo toenadering tot Sophie, Remi’s moeder. CLOSE is een film over vriendschap en verantwoordelijkheid.
Regie: Lukas Dhont
Met: Eden Dambrine, Gustav De Waele, Émilie Dequenne, ...
Drama - 1 u 40
Meer Info: http://www.menuet.be/nl/projecten/71-Close

Mummies
Vlaamse versie


zon.
26/03
14u00
OPGELET: Deze vertoningen zijn Nederlands gesproken !
Drie Egyptische mummies wonen in een ondergrondse geheime stad in het oude Egypte. Het trio bestaat uit een prinses, een voormalig wagenmenner en zijn jongere broer, en wordt vergezeld door hun babykrokodil. Door een reeks ongelukkige gebeurtenissen belanden de mummies in het hedendaagse Londen en beginnen ze aan een doldwaze en hilarische reis op zoek naar een oude ring van de koninklijke familie die is gestolen door de ambitieuze archeoloog Lord Carnaby.
Regie: Juan Jesús García Galocha
Animatie in Vlaamse versie - 1 u 25
Meer info: IMDb

Bim
Vlaamse versie


zon.
26/03
14u00
OPGELET: Deze vertoningen zijn Nederlands gesproken !
Drie onschuldige paasklokken, Bim, Bommel en Pi vertrekken op een gevaarlijke reis om het magische elixer te verzamelen dat onmisbaar is om het winterseizoen af te sluiten. Door het elixir word je als klok ijzersterk, maar de reis verloopt met ups en downs. Bim is misschien nog niet de snelste of sterkste klok maar al gauw blijkt dat hij heel creatief is. Zo groeit de vriendschap tussen de klokken tijdens dit bijzonder avontuur op weg naar Rome…
Regie: Tom van Gestel
Animatie in Vlaamse versie - 1 u 10
Meer info: Fabrique Fantastique

Superkat Maurice
Vlaamse versie


wo.
29/03
14u00
OPGELET: Deze vertoningen zijn Nederlands gesproken !
Maurice is een sluwe, gemberkleurige kat die altijd iemand probeert op te lichten. Op een dag ontmoet Maurice een jongen en zijn leger dat bestaat uit pratende en goed opgeleide muizen. Ze besluiten op pad te gaan naar de stad die Bad Blintz heet, waar ze de boekenwurm Malicia tegenkomen. Samen richten ze een kleine rebellie op.
Regie: Toby Genkel
Animatie in Vlaamse versie - 1 u 30
Meer info: IMDb

Mavka
Vlaamse versie


wo.
29/03
14u00
OPGELET: Deze vertoningen zijn Nederlands gesproken !
In de eeuwenoude, mysterieuze Oekraïense bossen wonen wonderlijke wezens die hun heilige rijk trouw bewaken. Eén van hen is het jonge meisje Mavka, Beschermer van het Woud. Haar belangrijkste taak is hun grootste vijand, de mens, buiten het Woud te houden. Maar kan ze deze taak nog wel volbrengen als ze verliefd wordt op de jonge dorpeling Lucas en de hebzuchtige Kylina erop uit is om het Hart van het Woud te bemachtigen?
Regie: Oleh Malamuzh, Oleksandra Ruban
Animatie in Vlaamse versie - 1 u 25
Meer info: IMDb

Godland


ma. di.
27/03 28/03
20u00 20u00
Op het einde van de 19e eeuw komt een jonge Deense priester in a aan met de opdracht een kerk te bouwen en de bevolking te fotograferen. Maar hoe verder hij zich in het onherbergzame landschap waagt, hoe meer hij afdwaalt van zijn doel, zijn missie en zijn moraal.
Regie: Hlynur Pálmason
Met: Elliott Crosset Hove, Ingvar Sigurdsson, Vic Carmen Sonne, ...
Drama - 2 u 20
Meer Info: IMDb

The Lost King


wo. do.
29/03 30/03
20u00 20u00
Het waargebeurde levensverhaal van een vrouw die weigerde om genegeerd te worden en ‘s lands grootste geschiedeniskenners bevocht, om hen zo te confronteren met hun visie op een van de meest controversiële Koningen van de Engelse geschiedenis.
Regie: Stephen Frears
Met: Sally Hawkins, Steve Coogan, Harry Lloyd, ...
Drama - 1 u 45
Meer Info: IMDb

Shazam!
Fury of the Godszat.
25/03
20u00
Laatste kans!

De tiener Billy Batson verandert door het uitspreken van het magische woord SHAZAM! in zijn alter ego, de volwassen superheld Shazam. Nu ze de krachten van de goden bezitten, is het voor Billy Batson en de andere kinderen uit het pleeggezin best lastig om tegelijkertijd gewone tieners en volwassen superhelden te zijn. Maar dan komen de Dochters van Atlas naar de aarde, drie oude goden die de van hen gestolen magie terug willen en uit zijn op wraak. Billy – ofwel Shazam – en zijn familie zullen moeten vechten voor hun superkrachten, hun levens en het voortbestaan van hun wereld.
Regie: David F. Sandberg
Met: Zachary Levi, Helen Mirren, Lucy Liu, ...
Komisch Actie Avontuur - 2 u 05
Meer Info: IMDb

De Acht Bergen


di.
28/03
14u30
Laatste kans!

Pietro en Bruno, een jongen uit de stad en één uit de bergen sluiten vriendschap als ze elf zijn, met een vergeten stukje Alpen als koninkrijk. De kinderen worden mannen, hun levens strekken zich uit. Ze verliezen elkaar en vinden elkaar terug. Terwijl Bruno trouw blijft aan zijn berg, zwerft Pietro door de wereld. Een tocht in liefde en eenzaamheid, langs afkomst en bestemming, over vriendschap, leven en dood heen.
Naar de roman « Le otto montagne » van Paolo Cognetti.
Regie: Felix van Groeningen, Charlotte Vandermeersch
Met: Alessandro Borghi, Luca Marinelli, Filippo Timi, Elisa Zanotto, ...
Drama - 2 u 25
Meer Info: IMDb

   


Printbare versie