Wordt Verwacht

Detective Pikachu

MEI
8
poster De mysterieuze vermissing van privédetective Harry Goodman zorgt ervoor dat zijn 21 jarige zoon Tim op zoek gaat naar wat er is gebeurd. In zijn zoektocht krijgt Tim hulp van de voormalige partner van zijn vader; Detective Pikachu, een schattige detective die zelfs voor zichzelf nog een verwarring is. Als ze erachter komen dat zij het enige mens-Pokémon duo zijn dat elkaar kan verstaan, besluiten Tim en Pikachu samen te werken om het mysterie te ontrafelen.

Aladdin

MEI
22
poster Aladdin is het opwindende verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de dappere en eigenwijze prinses Jasmine en Genie, die de sleutel kan zijn voor hun toekomst.

John Wick 3: Parabellum

MEI
22
poster 's Werelds dodelijkste huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) slaat op de vlucht nadat hij een lid van The High Table heeft omgebracht. Met een premie van 14 miljoen dollar op zijn hoofd, wordt hij het doelwit van de meest gevreesde criminelen op aarde.

Godzilla: King Of The Monsters

MEI
29
poster Het nieuwe verhaal volgt de heroïsche poging van de geheime zoölogische organisatie Monarch terwijl diens leden geconfronteerd worden met een reeks goddelijke monsters, waaronder de machtige Godzilla, die in conflict komt met Mothra, Rodan en zijn ultieme nemesis, de driekoppige draak Ghidorah. Wanneer deze oude wezens – vermeende mythes – opnieuw opduiken, vechten ze voor suprematie, waardoor het voortbestaan van de mensheid bedreigd wordt.

Rocketman

MEI
29
poster ROCKETMAN is een epische muzikale fantasie over het ongelooflijke, maar menselijk verhaal van Elton John's doorbraakjaren. De film volgt de fantastische transformatie van het verlegen pianowonder Reginald Dwight naar de internationale superster Elton John. Dit inspirerend en universeel verhaal - de meest geliefde songs van Elton John worden uitgevoerd door ster Taron Egerton - vertelt hoe een kleine jongen één van de meest iconische figuren in de popcultuur werd.

X-Men: Dark Phoenix

JUN
5
poster Jean ontwikkelt door een incident in de ruimte extreme superkrachten, maar wordt ook kwaadaardig. Aan de X-Men de taak om te beslissen of het leven van een teamlid voor hen meer waard is dan dat van alle mensen op aarde...

MIB: International

JUN
19
poster De Men in Black hebben de Aarde altijd beschermd tegen het uitschot van het universum. In dit nieuwe avontuur tackelen ze hun grootste, meest mondiale dreiging tot nu toe: een mol in de organisatie van de Men in Black.

Child's Play

JUN
19
poster Een moeder geeft haar zoon een speelgoedpop voor zijn verjaardag, maar ze is zich niet bewust van het sinistere karakter…

Toy Story 4

JUN
26
poster Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie met tegenzin een nieuw stuk speelgoed, genaamd ‘Forky’, toevoegt aan haar kamer, ontdekt Woody tijdens een avontuurlijke rondreis met oude én nieuwe vrienden, hoe groot de wereld van speelgoed werkelijk kan zijn.

Huisdiergeheimen 2

JUL
3
poster Opnieuw volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.

The Lion King

JUL
17
poster Simba is een leeuwenwelp die niet kan wachten om zelf koning te worden. Zijn jaloerse oom Scar is het daar niet mee eens. Terwijl Simba van een onbezorgde jeugd geniet in zijn vaders koninkrijk, smeedt Scar samen met een groep hyena's een plan om zowel Mufasa als Simba uit de weg te ruimen en zo zelf de macht te kunnen grijpen. Helemaal alleen in de woestijn moet Simba zien te overleven. Al gauw komt hij het hilarische stokstaartje Timon en zijn hartelijke vriend Pumbaa het wrattenzwijn tegen. Samen gaan ze een zorgeloze levensstijl tegemoet, ofwel 'Hakuna Matata'. Simba gaat zijn verantwoordelijkheden uit de weg, totdat hij zich realiseert dat het zijn lot is om terug te keren naar zijn koninkrijk en zijn koningschap op te eisen. Dit verhaal waarin moed, loyaliteit en hoop samenkomen maken dit een tijdloos en onvergetelijk avontuur voor alle leeftijden.

Playmobil: De Film

AUG
3
poster Wanneer haar broertje Charlie plots verdwijnt in het magische PLAYMOBIL®-universum, begint Marla halsoverkop een gevaarlijke zoektocht naar hem. Dit avontuur leidt haar naar fantastische, nieuwe werelden en wel héél verrassende vrienden, zoals de gladde vrachtwagenchauffeur Del, de charmante geheime agent Rex Dasher, een schattige robot en een extravagante fee. Tijdens hun wonderlijke reis leren Marla en Charlie dat werkelijk alles mogelijk is, zolang je maar in jezelf gelooft!

Hobbs & Shaw

AUG
7
poster 'Hobbs and Shaw' volgt de diplomatieke beveiligingsagent Luke Hobbs en de losbandige Deckard Shaw. Ondanks het feit dat er nog altijd een gespannen sfeer heerst tussen beide, brengt het lot hen weer samen en moeten ze tegen hun zin in samenwerken. Het tweetal moet het opnemen tegen een ongeslagen opponent die de naam Brixton draagt.

Artemis Fowl

AUG
7
poster Artemis Fowl is een 12-jarig genie, afkomstig uit een lange lijn van criminele meesterbreinen. Hij belandt in een strijd van kracht en sluwheid tegen een machtig, verborgen ras van feeën die mogelijk achter de verdwijning van zijn vader zit. Gebaseerd op de door Eoin Colfer geschreven serie boeken 'Artemis Fowl'.

Once Upon A Time... In Hollywood

AUG
14
poster De zomer van 1969. Een tv-acteur, Rick Dalton genaamd, heeft slechts in een succesvolle westernserie gespeeld en verlangt naar meer succes. Cliff Booth, zijn rechterhand en stuntman, verlangt echter ook naar een filmcarrière. Het verhaal van Dalton doorkruist de moord op zijn buurvrouw Sharon Tate en vier van haar vrienden door de Charles Mansons sekte.

Rambo 5: Last Blood

SEP
18
poster John Rambo is met pensioen en woont op een boerderij in de Verenigde Staten. Op een dag hoort hij van Maria, een oude familievriendin en vastgoedmanager, dat zijn dochter is ontvoerd door een Mexicaans drugskartel. Al snel komt John terecht in de gewelddadige wereld van de sekshandel. Hij werkt samen met een journalist, wiens halfzus ook is ontvoerd, en moet al zijn vaardigheden inzetten om de meisjes te redden en een kwaadaardige misdaadbaas neer te halen.

Joker

OKT
2
poster Joker draait om de iconische aartsvijand en is een origineel, op zichzelf staand verhaal dat niet eerder op het grote scherm is verschenen. De verkenning van Arthur Fleck (Joaquin Phoenix), een man die door de maatschappij wordt genegeerd, is niet alleen een grauw personageonderzoek, maar ook een breder waarschuwend verhaal.

Maleficent: Mistress Of Evil

OKT
16
poster Het avontuur begint enkele jaren na Maleficent, waarin het publiek hoorde van de gebeurtenissen die het hart van de meest beruchte slechterik van Disney verstardden en haar ertoe brachten de prinses Aurora te vervloeken. Maleficent 2 blijft de complexe relatie tussen de gehoornde fee en de binnenkort te worden Koningin onderzoeken. Ze vormen nieuwe allianties en gaan nieuwe tegenstanders te lijf gaan in hun strijd om de wereld en de magische schepsels erin te beschermen.

Angry Birds 2

OKT
23
poster In de eerste film stond de oorlog tussen de vogels en de varkens centraal. In ‘Angry Birds 2’ wordt al snel duidelijk dat er ander gevaar op de loer ligt. Naast het tropische eiland is er een ijskoud eiland gevonden, en de vogels willen de koelte verspreiden. Voor de varkens en vogels is het de bedoeling om nu samen te werken. Dat gaat natuurlijk niet zonder de nodige tegenslagen...

Torpedo

OKT
23
poster 1943. Een bende Vlaamse rebellen krijgt een geheime opdracht.
Ze moeten met een gekaapte Duitse U-Boot van Congo naar de Verenigde Staten varen met aan boord een cargo waarmee de geallieerden de oorlog wel eens zouden kunnen winnen.

Midway

NOV
6
poster Het verhaal van de slag om Midway tijdens de Tweede Wereldoorlog, verteld door de leiders die er vochten.

Frozen II

NOV
20
poster Elsa, Anna, Kristoff en Olaf gaan ver in het bos om de waarheid te weten over een oud mysterie van hun koninkrijk.

Star Wars: The Rise Of Skywalker

DEC
18
poster Jannah, Finn, Poe en Chewbacca komen terecht op een onbekende planeet. Finn wordt gevangengenomen door Stormtroopers. Lando slaat de handen in elkaar met Maz om het op te nemen tegen de First Order. De Knights of Ren geven Kylo het bevel om Rey te vermoorden.